Lokakuu on retkeilyaikaa

Lokakuun retkestä on ensimmäinen vaihe ohi. Neljän päivän kävelyn jälkeen pitkäaikainen retkeilykumppani alkoi irvistämään. Työmaalta poimittu teräslanka ja varakengännauha olivat riittävät korjaamiseen. Kun vielä kengän kanta pysyi kiinni, pääsin muutaman tunnin kävelyn jälkeen alas laaksoon ja bussilla kaupunkiin. Nyt on uudet kengät hankittuna ja yksi päivä käveltykin kaupungilla.

Tämä on kaikkien liimojen ja muovien ongelma. Myös karttalaukun tarranauha alkaa irtoamaan ja pehmeän muovin liimaaminen vaatisi erikoisemman liiman. Ei löydy lähimarketista.

Kuvassa näkyy myös 1994 hankittu kuppi, josta pikakahvit, pikapuurot ym. voi nauttia. Toin mukana kaasukeittimen, sillä epäilin palveluita valitsemallani reitillä. Olin oikeassa, palvelut ovat niukat ja päivän aikana pitää valmistaa juomat ja ruoka itse. Pikakahvi ehti jo loppua. Kaasusäiliö löytyi kun kierteli jonkin aikaa liikkeitä. Vaikka lähden seuraavaksi suositummalle reitille, otan keittimen mukaan. Saahan pitää taukoa silloin kun lystää.